By: Tina Skarheim   -  In: Forside,Nyheter   -  Tags:     -  0   Comments

Hva driver toppledere, og er det noe som er likt og felles? Møt Vegard Larsen fra det inspirerende P2-programmet Drivkraft.

Hver dag inviterer Larsen mennesker med lidenskap, kunnskap og visjoner til en samtale om det de brenner for og hva som driver dem. Blant gjestene finner man alt fra statsministre til olympiske mestere og Michelinkokker.  

Vegard Larsen er programleder for den populære podkasten og radioprogrammet Drivkraft på NRK P2. (Foto: Vegard Larsen)

I Drivkraftserien møter vi ulike personligheter fra mange sider av samfunnet, men felles for dem alle er kanskje en særskilt drivkraft som gjør at de utmerker seg innenfor sitt område, enten de ble ledere, forskere, politikere eller grundere.

Gjennom disse radiomøtene har Larsen fått innsikt i hva som ligger bak deres tanker og handling, og vi gleder oss til å høre hans betraktninger om kjennetegn og personlighetstrekk hos disse menneskene, og hva vi andre kan lære og inspireres av.

Vegard Larsen kommer for å snakke om folks drivkraft. Og forhåpentligvis inspirere deg!    

KONTAKT OSS

Norsk Kommunedirektørforum
c/o Amesto AccountHouse AS
Postboks 6395 Etterstad
0604 Oslo

 

 

phone
0800 123 456 7890