Når nok er nok – Siv Jensen på Topplederkonferansen

Jensen deler sine betraktninger om lederskap, mot og tydelighet.

Siv Jensen har i en årrekke vært en fremtredende politiker og en tydelig stemme i den offentlige debatten. Hun var en betydningsfull opposisjonspolitiker i Stortinget og finansminister i en koalisjonsregjering, og det ligger i sakens natur at hun har håndtert både vippeposisjoner og «kameler».

Da hun avsluttet sin aktive politiske karriere var hun partileder for Fremskrittspartiet, og som partileder er man ikke bare organisasjonens stemme og ansikt utad – men også den som skal ivareta medlemmer, synspunkt og prosesser innad.

Siv Jensen (kilde: https://www.sivjensen.no/)

Fremskrittspartiet – som de fleste andre partier – har også hatt uheldige episoder og interne stridigheter, og dette krever kommunikasjonsferdigheter og lederegenskaper, men også balansekunst og integritet.  

Utad fremstod Siv Jensen alltid som lojal til partiet og «saken», men hva kostet det rent personlig – og når er det nok?

Jensen har mye rutine i å vite når man bør kompromisse og når man må stå stødig, og vi gleder oss til å høre hennes tanker om lederskap, mot og tydelighet.

Hovedtema på Topplederkonferansen er mot, motivasjon og integritet. Les mer her, og meld deg på her

Fortsett å lese

ForrigeNeste