By: Tina Skarheim   -  In: Forside,Nyheter   -  Tags:         -  0   Comments

Meld deg på nå!

Påmelding her!

Program for topplederkonferansen er klar og invitasjonen sendes nå ut. Det handler om tillit og ansvar. Vi setter søkelyset på det grønne skiftet og de vanskelige valgene – og kommunedirektørens ansvar for å nå målene.

Vi følger opp tema fra augustkonferansen om generalistkommunen – «liv laga». Denne gangen kommer leder av utvalget og belyser ulike problemstillinger og mulige løsninger, professor Signy Irene Vabo belyser velferdsstaten og kommunene, og vi får en dialog om kritiske faktorer for å ivareta rettssikkerhet og likeverd for innbyggerne.

Vi ser nærmere på ytringsklima, tillit og varsling. Ikke bare ut fra de juridiske rammene, men også hvordan toppledere tilrettelegger og selv praktiserer.

Av ny forskning og nye funn blir det presentert ny kunnskap om omfang og årsaker til hyppige kommunedirektørskifter. Og vi får høre om folkevalgtes arbeidsgiveransvar – også for kommunedirektøren.

Som vanlig blir det kommentarer og kommunestemmer, i tillegg til faglig oppdaterte og spennende innledere og nye perspektiv.

Vårt mål er at konferansen skal gi kommunedirektører og deres ledergrupper relevant kunnskap og belyse aktuelle tema, med en god sosial ramme og hyggelig kollegialt samvær.

Invitasjon, program og praktisk informasjon finner du her:

Detaljert program publiseres når alle innledere er bekreftet.

Konferansen starter med lunsj torsdag 13.januar 2022 kl 12, og avsluttes fredag 14.januar 2022 kl 14.

Som vanlig møtes vi på Grand Hotel i Oslo.

Ved påmelding aksepterer du deltakeravgiften (kr 4 000), som refunderes av KS OU-midler. Alle deltakere må dessuten velge en oppholdspakke.

Det er mulig å bestille tilslutningsovernatting fra 12-13 januar. Vi gjør oppmerksom på at det pga mange store arrangement i Oslo disse dagene er en høyere pris for overnatting enn normalt.

Vi følger nasjonale og lokale råd og regler om smittevern.

Påmelding via lenken her